MyBB Community Forums

Full Version: Help please! Cant activate plugin
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hi, i am trying to activate plugin but it shows that...

I already tried 5 popular plugins and all of those showed same...

Please help me, i would apprecate it Smile

Added: i use emerald dark theme [maybe its reason?]
Make sure the database settings in the inc/config.php file are correct.
hey?
any help?

<?php
/**
* Database configuration
*
* Please see the MyBB Docs for advanced
* database configuration for larger installations
* https://docs.mybb.com/
*/

$config['database']['type'] = 'mysqli';
$config['database']['database'] = 'secret';
$config['database']['table_prefix'] = 'secret';

$config['database']['hostname'] = 'secret';
$config['database']['username'] = 'secret';
$config['database']['password'] = 'secret';

/**
* Admin CP directory
* For security reasons, it is recommended you
* rename your Admin CP directory. You then need
* to adjust the value below to point to the
* new directory.
*/

$config['admin_dir'] = 'secret';

/**
* Hide all Admin CP links
* If you wish to hide all Admin CP links
* on the front end of the board after
* renaming your Admin CP directory, set this
* to 1.
*/

$config['hide_admin_links'] = 1;

/**
* Data-cache configuration
* The data cache is a temporary cache
* of the most commonly accessed data in MyBB.
* By default, the database is used to store this data.
*
* If you wish to use the file system (cache/ directory), MemCache (or MemCached), xcache, APC, APCu, eAccelerator or Redis
* you can change the value below to 'files', 'memcache', 'memcached', 'xcache', 'apc', 'apcu', 'eaccelerator' or 'redis' from 'db'.
*/

$config['cache_store'] = 'db';

/**
* Memcache configuration
* If you are using memcache or memcached as your
* data-cache, you need to configure the hostname
* and port of your memcache server below.
*
* If not using memcache, ignore this section.
*/

$config['memcache']['host'] = 'localhost';
$config['memcache']['port'] = secret;

/**
* Redis configuration
* If you are using Redis as your data-cache
* you need to configure the hostname and port
* of your redis server below. If you want
* to connect via unix sockets, use the full
* path to the unix socket as host and leave
* the port setting unconfigured or false.
*/

$config['redis']['host'] = 'localhost';
$config['redis']['port'] = secret;

/**
* Super Administrators
* A comma separated list of user IDs who cannot
* be edited, deleted or banned in the Admin CP.
* The administrator permissions for these users
* cannot be altered either.
*/

$config['super_admins'] = '1';

/**
* Database Encoding
* If you wish to set an encoding for MyBB uncomment
* the line below (if it isn't already) and change
* the current value to the mysql charset:
* http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/c...mysql.html
*/

$config['database']['encoding'] = 'utf8';

/**
* Automatic Log Pruning
* The MyBB task system can automatically prune
* various log files created by MyBB.
* To enable this functionality for the logs below, set the
* the number of days before each log should be pruned.
* If you set the value to 0, the logs will not be pruned.
*/

$config['log_pruning'] = array(
'admin_logs' => 365, // Administrator logs
'mod_logs' => 365, // Moderator logs
'task_logs' => 30, // Scheduled task logs
'mail_logs' => 180, // Mail error logs
'user_mail_logs' => 180, // User mail logs
'promotion_logs' => 180 // Promotion logs
);

/**
* Disallowed Remote Hosts
* List of hosts the fetch_remote_file() function will not
* perform requests to.
* It is recommended that you enter hosts resolving to the
* forum server here to prevent Server Side Request
* Forgery attacks.
*/

$config['disallowed_remote_hosts'] = array(
'localhost',
);

/**
* Disallowed Remote Addresses
* List of IPv4 addresses the fetch_remote_file() function
* will not perform requests to.
* It is recommended that you enter addresses resolving to
* the forum server here to prevent Server Side Request
* Forgery attacks.
* Removing all values disables resolving hosts in that
* function.
*/

$config['disallowed_remote_addresses'] = array(
'127.0.0.1',
'10.0.0.0/8',
'172.16.0.0/12',
'192.168.0.0/16',
);

/**
* Admin CP Secret PIN
* If you wish to request a PIN
* when someone tries to login
* on your Admin CP, enter it below.
*/

$config['secret_pin'] = '';
(2021-01-02, 05:54 PM)1sp34n Wrote: [ -> ]Hi, i am trying to activate plugin but it shows that...

I already tried 5 popular plugins and all of those showed same...

Please help me, i would apprecate it Smile

Added: i use emerald dark theme [maybe its reason?]

What its your URL Forum? Huh

what plugin display that error? Confused

its a error of SQL maybe your website is down
(2021-01-02, 06:11 PM)PEBE Wrote: [ -> ]Make sure the database settings in the inc/config.php file are correct.

(2021-01-02, 06:49 PM)DiegoPino Wrote: [ -> ]
(2021-01-02, 05:54 PM)1sp34n Wrote: [ -> ]Hi, i am trying to activate plugin but it shows that...

I already tried 5 popular plugins and all of those showed same...

Please help me, i would apprecate it Smile

Added: i use emerald dark theme [maybe its reason?]

What its your URL Forum?  Huh

what plugin display that error?  Confused

its a error of SQL maybe your website is down
website is up, i am sure, error i showed in my 1st post

is my config.php ok?

anyone?
Have you tried accessing AdminCP? 'https://www.yourwebsite.com/admin/index.php'

If you can still log in to your ACP (Which is highly likely) you can enable SQL Errors so that the actual error is going to show.

https://community.mybb.com/thread-169382...pid1358340

See this post for reference.
(2021-01-03, 02:56 AM)GodLess101 Wrote: [ -> ]Have you tried accessing AdminCP? 'https://www.yourwebsite.com/admin/index.php'

If you can still log in to your ACP (Which is highly likely) you can enable SQL Errors so that the actual error is going to show.

https://community.mybb.com/thread-169382...pid1358340

See this post for reference.
I use fake admincp. my real directory is already in config.php and its like gdAW7da3. Yes, i can acces it
Are you sure that your database hostname,username and password is correct?

read here.
https://docs.mybb.com/1.8/install/

PM me if you can't fix it.
(2021-01-04, 12:11 AM)PEBE Wrote: [ -> ]Are you sure that your database hostname,username and password is correct?

read here.
https://docs.mybb.com/1.8/install/

PM me if you can't fix it.
i am sure its right
Activate the error log and the debug informations ( Home » Board Settings » Server and Optimization Options) and you'll have further informations about the error.
Pages: 1 2