2012-06-19, 10:28 PM
2012-11-02, 09:24 PM
(2011-12-14, 08:29 PM)vojislavradoja Wrote: [ -> ]Evo konacno prevoda za 1.6.5
Pozdrav
da li može ponovo ovaj prevod za 1.6.5 ili ga ja ne vidim?

2012-12-26, 05:54 PM
2013-02-22, 09:00 AM
Поздрав Војиславе,
Да ли можеш да исправиш пар грешака у преводу и то
- задња порука у последња порука (јер не постоји предња порука),
- и код ресетовања лозинке субјект "Vaspostavljena Lozinka" да пресловиш у ћирилицу?
Поздрав
Да ли можеш да исправиш пар грешака у преводу и то
- задња порука у последња порука (јер не постоји предња порука),
- и код ресетовања лозинке субјект "Vaspostavljena Lozinka" да пресловиш у ћирилицу?
Поздрав
2013-03-01, 04:28 PM
Prvo moze, za sledecu verziju. Trudicu se da ne zaboravim.
Drugo necemo, jer postoje neki provajderi koji umesto ispravnog cirilicnog teksta u subjektu izbacuju "kuke i motike". Yahoo je svojevremeno bio jedan od njih...
Pozdrav
Drugo necemo, jer postoje neki provajderi koji umesto ispravnog cirilicnog teksta u subjektu izbacuju "kuke i motike". Yahoo je svojevremeno bio jedan od njih...
Pozdrav
2013-03-18, 07:00 PM
prevod srpsko hrvatski nije ispravan, jer na index page iako je uetik sh piše post/thread, i (User CP — Log Out)
Open Buddy List View New Posts | View Today's Posts | Private Messages kao da sam izabrao engleski jezik??
veliki minus za ovaj prevod pola foruma na engleskom pola na sh
Open Buddy List View New Posts | View Today's Posts | Private Messages kao da sam izabrao engleski jezik??
2013-03-19, 06:47 PM
(2013-03-18, 07:00 PM)bizzarela Wrote: [ -> ]prevod srpsko hrvatski nije ispravan, jer na index page iako je uetik sh piše post/thread, i (User CP — Log Out)
Da li i svi ostali korisnici SH prevoda imaju slican problem ili je to slucaj samo kod bizzarela? Molim takodje i linkove do svih tih foruma.
2013-03-19, 08:19 PM
problem je riješen ponovnim uploadom jezičkih fajlova, izvinjavam se moja greška
2013-04-24, 09:59 PM
Instalran mi je bio vec srpski prevod cirilica, ali ja nazalost koristim engleski, posto na srpskom jeziku ne mogu se snaci. stoji zbog clanova taj srpski prevod.
Npr: avatar je preveden kao grb, sto po meni nije dobar prevod.
U svakom slucaju, cestitke za trud.
Npr: avatar je preveden kao grb, sto po meni nije dobar prevod.
U svakom slucaju, cestitke za trud.
2013-04-25, 07:26 AM
Vojo burazeru što ne otvoriš podršku na srpsko-hrvatskom za našu raju
jel ima nekih vijesti o 1.6.10 language pack
jel ima nekih vijesti o 1.6.10 language pack