Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not Solved Inline moderation not working
#11
Not Solved
Same problem here, after 1.8.10 update, inline moderation don't work. After 4 years of mybb, this is the first time when I have this bug. Forum: www.espressoman.ro/forum If you want another informations, please tell me.

This solution don't worked for me

My headerinclude template:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
	var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
	var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
	var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
	var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
	var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
	var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
	var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
	var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
	var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
	var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
// -->
</script>
{$newpmmsg}
Reply
#12
Not Solved
I solved the same problem with this -->> https://community.mybb.com/thread-206896.html
Reply
#13
Not Solved
(01-19-2017, 10:35 AM)Lyvyoo Wrote: Same problem here, after 1.8.10 update, inline moderation don't work. After 4 years of mybb, this is the first time when I have this bug. Forum: www.espressoman.ro/forum If you want another informations, please tell me.

This solution don't worked for me

My headerinclude template:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
 var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
 var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
 var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
 var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
 var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
 var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
 var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
 var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
 var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
 var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
// -->
</script>
{$newpmmsg}

Because you haven't applied the change - the line that that post says to add:

var cookieSecureFlag = "{$mybb->settings['cookiesecureflag']}";

is not in the code snippet you have posted here. The change hasn't been applied.
MyReactions - All Plugins

Can you still feel the butterflies?

Free never tasted like pudding.
Reply
#14
Not Solved
Thank you so much for help. I followed all the advices from here, and now it works!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)