MyBB Community Forums

Full Version: Flyover 2.1 – MyBB login and registration with 20+ social networks
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Flyover – Social login and registration with 20+ social networks

Flyover lets you set up an integration between your board and over 20 social networks (including the most popular ones: Discord, Steam, Facebook, Google, Microsoft, Twitter, WordPress and many others) featuring login and registration with your board. A lightweight interface ensures the highest performances while keeping the integration feature-rich and as bug-free as possible.


A visually-modified demo is available at MyBBoost.
After a quick look through some things:
UserCP -> Social Integration, after clicking on "Save" (why is save needed btw?)
Quote:Fatal error: Call to a member function authenticate() on a non-object in /membri/projectxmybb/forum/inc/plugins/mybridge.php on line 523
In addition the navigation seems to have an empty breadcrumb

Also two suggestions: show the username of the linked account on that page (eg "Unlink from GitHub (linked with JN-Jones)") where the username is linked. And confirm the unlink action as it's fairly easy to click on the wrong link. Probably restyle the ucp page to include the icons of the services?
Yeah it's kind of a basic integration right now. I am a bit lazy, templates are boring to code. Anyway, it will have a much better style in the end - I just would like to hear some feedbacks on the functional part of it.
Then forget the suggestions Toungue I'll do some more tests tomorrow with more systems
Managed to register with github/AOL/disqus/stackexchange without any problem.

Not sure how unlinking is supposed to work, but I unlinked every account and now when I try to login with disqus it still logs me in with the unlinked account. Doesn't happen with the other three.
(08-07-2014, 10:56 PM)Destroy666 Wrote: [ -> ]Not sure how unlinking is supposed to work, but I unlinked every account and now when I try to login with disqus it still logs me in with the unlinked account. Doesn't happen with the other three.

If you have registered with Disqus or you have registered with the same email, the plugin will automatically link your account and log you in.
Let me type here all glitches i found:

1. Fatal error: Call to a member function authenticate() on a non-object in /membri/projectxmybb/forum/inc/plugins/mybridge.php on line 537 (while clicking save at usercp.php?action=mybridge)

2. OpenID Identifier missing. (OpenID Login)

3. You didn't let us login with your Social account. Please authorize our application from your Social Application manager if you would like to login into our Forum. (PayPal login)

4. User not connected to the provider StackExchange. (StackOverflow login)

Steam, AOL, Disqus, Github, Facebook, Twitter and Yahoo works fine.
(08-08-2014, 09:43 AM)metonator Wrote: [ -> ]1. Fatal error: Call to a member function authenticate() on a non-object in /membri/projectxmybb/forum/inc/plugins/mybridge.php on line 537 (while clicking save at usercp.php?action=mybridge)

Fixed (the button was useless).

(08-08-2014, 09:43 AM)metonator Wrote: [ -> ]2. OpenID Identifier missing. (OpenID Login)

OpenID & PayPal are not working, see the FAQs above.

(08-08-2014, 09:43 AM)metonator Wrote: [ -> ]4. User not connected to the provider StackExchange. (StackOverflow login)

Can you write down a step by step guide to reproduce this?

Thank you for your feedbacks.
(08-08-2014, 09:58 AM)Shade Wrote: [ -> ]
(08-08-2014, 09:43 AM)metonator Wrote: [ -> ]4. User not connected to the provider StackExchange. (StackOverflow login)

Can you write down a step by step guide to reproduce this?

Sure

1. I've clicked on "link to stackexchange".
2. I logged to stackexchange using my google account (lets say i've created new account using google)
3. Approved all licenses and accepted all datas to share to "MyBridge Test".
4. Error appeared.

(Linking and new account tested)

IF isnt clear i can make video and upload it somewhere.
(08-08-2014, 09:58 AM)Shade Wrote: [ -> ]
(08-08-2014, 09:43 AM)metonator Wrote: [ -> ]4. User not connected to the provider StackExchange. (StackOverflow login)

Can you write down a step by step guide to reproduce this?

Simply click on "Login with StackExchange" and you'll get that error. Note that my Account wasn't linked to StackExchange at that time.

Same happens when using the UCP.
Pages: 1 2 3 4 5