Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Add Meta Tags
#11
I get an error when I try to activate this mod.
Parse error: syntax error, unexpected '[', expecting ')' in /*/inc/plugins/headers.php on line 45

Sad
Reply
#12
Check it now...
Reply
#13
Working fine.
Thanks
Reply
#14
Doesn't Google SEO Plugin do that yet? I am not convinced to install this plugin beside Google SEO on my libe board!
Good New Year 2015!
明けまして      おめでとう!
Reply
#15
Hi Harshit,I've written before, but still the same, but it does not work why me? I'm using google seo Could her problems? I tried all the same mistakes over and over.

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'üm Diyene |****Forum','4','500')' at line 3
Query:
INSERT INTO mybb_settings (sid,name,title,description,optionscode,value,disporder,gid) VALUES ('NULL','headers_index','Meta tags for Index page','Meta tags for Index page.','textarea','Welcome to ****.com - ******Forum','4','500')


note:*** my forum name and description.

pls fix it .

thanks.
_______________________________________________

It is not disgraceful to ask, it is disgraceful no to ask.


sory for my english .
Reply
#16
I'm not sure I understand what "Enter Image path" means. Do we have to make a image file?
Reply
#17
Hello Roy, it seems some unicode characters problem. May be you are trying to insert non english alphabet which is supported by your database.

Hello Hyperspace, in the sites like facebook, when you give the url of your mybb forum, then it will fetch the details of your forum but without any proper image. If you put path of the image, it will always fetch the right image of your forum.
Reply
#18
(2015-01-18, 03:46 PM)Harshit Wrote: Hello Hyperspace, in the sites like facebook, when you give the url of your mybb forum, then it will fetch the details of your forum but without any proper image. If you put path of the image, it will always fetch the right image of your forum.

You mean something like this: public_html/images/logo.png?
Reply
#19
(2015-01-18, 03:46 PM)Harshit Wrote: Hello Roy, it seems some unicode characters problem. May be you are trying to insert non english alphabet which is supported by your database.

Hi Harshit,my db utf-8 ?turkish utf8 hov fix this db problem?

any idea?

thanks.
_______________________________________________

It is not disgraceful to ask, it is disgraceful no to ask.


sory for my english .
Reply
#20
i'm too facing same problem, my db UTF8.

any upgraded or similar plugin?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)